7 Χρήσιμα Chrome Extensions για το WordPress

Δείτα τα κορυφαία Chrome Extensions για WordPress χρήστες

O Google Chrome έχει πολλά χρήσιμα και ενδιαφέροντα extensions. Το Google Chrome Web Store περιέχει αμέτρητα και σε αυτό το άρθρο αναφέρουμε τα κορυφαία WordPress Chrome Extensions.

WordPress Admin Bar Control

Κλείστε την μπάρα διαχείρισης του WordPress, που εμφανίζεται στο front end του web site με ένα κλικ. Ιδανικό για όσους κάνουν ταυτόχρονα επεξεργασία περιεχομένου και design ή development.

Εάν εργάζεστε συχνά με το WordPress, μπορεί να έχετε μια σχέση αγάπης ή μίσους με το admin bar. Είναι μεν εξαιρετικά βολικό όταν εμφανίζεται και στο front end και στο back end ενός web site όταν γράφετε περιεχόμενο, αλλά μπορεί να γίνει ιδιαίτερα κουραστικό αν σχεδιάζουμε ή γράφουμε κώδικα για το WordPress web site μας.

Αυτό το extension δεν έχει αναπτυχθεί για όσους θέλουν να αποκρύψουν πλήρως τo admin bar (αν ενδιαφέρεστε για ένα τέτοιο extension θα βρείτε διάφορα στο Google Chrome Web Store). Το WordPress Admin Bar Control είναι σχεδιασμένο για εύκολη απόκρυψη τoυ admin bar οποιαδήποτε στιγμή επιθυμείτε απλά κάνοντας κλικ στο κουμπί ενεργοποίησης του extension. Θέλετε το admin bar να επανέλθει; Κανένα πρόβλημα! Απλά κάντε ξανά κλικ στο σχετικό button και το admin bar θα επανέλθει αμέσως!

Εγκαταστήστε το WordPress Admin Bar Control

Scan WP – WordPress Theme Detector (συμπεριλαμβάνει και Plugin detection)

Έχετε δει κάποιο WordPress web site και έχετε αναρωτηθεί ποιο plugin ή ποιο theme κάνει μια συγκεκριμένη λειτουργία; Τότε το Scan WP είναι ένα από τα πιο χρήσιμα WordPress Chrome Extensions  και σίγουρα αυτό που χρειάζεστε! Εκτός από ένας πρωτοποριακός WordPress theme detector, μπορεί να ανιχνεύσει σχεδόν οποιοδήποτε plugin χρησιμοποιείται σε ένα WordPress web site. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να εισαγάγετε το URL ενός web site που έχει δημιουργηθεί με το WordPress και το Scan WP αναλαμβάνει τα υπόλοιπα. Θα σας δώσει όλες τις πληροφορίες που μπορεί να χρειαστείτε σχετικά με το συγκεκριμένο web site.

  • To όνομα του WordPress theme
  • Την τιμή του WordPress theme (αν πρόκειται για premium)
  • To web site ή το marketplace που μπορείτε να αγοράσετε το συγκεκριμένο theme
  • Την έκδοση του theme
  • To direct link για να αγοράσετε το theme
  • Όλα τα plugins που χρησιμοποιούνται στο web site
  • Tην τιμή του κάθε premium plugin
  • Direct links να αγοράσετε ή να κάνετε download το εκάστοτε plugin

Εγκαταταστήστε το Scan WP – WordPress Theme Detector

Google Docs to WordPress

Export του περιεχομένου από ένα Google Doc απευθείας στο WordPress. Πολλοί bloggers ή διαχειριστές περιεχομένου, χρησιμοποιούν το Google Docs για να γράψουν τα κείμενά τους. Μετά από την διαδικασία της συγγραφής του post και του ελέγχου του για πιθανές διορθώσεις, έχετε τελικά ολοκληρώσει και το μόνο που μένει είναι να ανεβάσετε το άρθρό σας στο WordPress. Αυτή η φαινομενικά απλή διαδικασία συχνά αποδεικνύεται κάπως χρονοβόρα, καθώς χρειάζεται να επανακαθορίσετε διάφορες ρυθμίσεις που αφορούν το άρθρο (γραμματοσειρές, μεγέθη, αποστάσεις κλπ.) ώστε να ταιριάζει με την εμφάνιση του blog σας.

Το Google Docs to WordPress extension σχεδιάστηκε για να κάνει τη διαδικασία δημοσίευσης όσο το δυνατόν πιο γρήγορη, εύκολη και αποτελεσματική. Απλά επιλέξτε “Publish” από το μενού του extension ενώ βρίσκεται στο Google Doc. Η νέα σας ανάρτηση είναι τώρα στο WordPress, ακριβώς στο στυλ που ταιριάζει στο WordPress theme που χρησιμοποιείτε. Οι εικόνες σας έχουν επίσης μεταφερθεί και όλα εμφανίζονται ακριβώς στη σωστή θέση.

Το extension σας επιτρέπει επίσης να αλλάξετε το μέγεθος των μεγάλων φωτογραφιών για να ταιριάζει με την ανάρτησή σας και να δημιουργήσετε links για να εμφανίσετε αυτές τις εικόνες σε πλήρες μέγεθος.

Το Google Docs to WordPress extension σας εξοικονομεί το χρόνο που χρειάζεστε για να δημιουργήσετε το ποιοτικό περιεχόμενο που αναμένουν οι αναγνώστες σας.

Εγκαταστήστε το Google Docs to WordPress

WordPress Admin Switcher

Το WordPress Admin Switcher είναι ένα extension του Google Chrome που σας επιτρέπει να συνδεθείτε γρήγορα και να μεταβείτε από / στην διαχείριση του WordPress χρησιμοποιώντας μια συντόμευση πληκτρολογίου. Λειτουργεί σε οποιοδήποτε WordPress web site και είναι ιδανικό για τους χρήστες που θέλουν να παρακάμψουν τα κλασσικά βήματα (όπως να πληκτρολογήσουν “wp-admin” στo url) σύνδεσης ή να λειτουργήσουν με mouse / trackpad κάνοντας κλικ στο admin bar για να μεταβούν από / στο WordPress admin. Αυτές οι διαδικασίες αντικαθίστανται από μια απλή συντόμευση πληκτρολογίου.

Σε οποιoδήποτε WordPress web site, απλά πατήστε cmd + shift + A (Mac) ή ctrl + shift + A (Windows / Linux) για να συνδεθείτε και να μεταβείτε στο / από το WordPress admin. Εναλλακτικά, μπορείτε να κάνετε κλικ στο εικονίδιο του extension για να επιτευχθεί η ίδια λειτουργία.

Εγκαταστήστε το WordPress Admin Switcher

WordPress Codex Cheatsheet

Tο WordPress Codex Cheatsheet  extension παρέχει γρήγορη πρόσβαση σε ορισμένες από τις πιο κοινές λειτουργίες του WordPress. Αντί να ψάχνετε για μια λειτουργία του WordPress μέσω του Google, απλά αναζητήστε την απευθείας από το WordPress Codex Cheatsheet! Ίσως ένα από τα πιο χρήσιμα WordPress Chrome Extensions.

Ο κώδικας είναι τακτοποιημένος και χρησιμοποιεί accordion menu παρέχοντας ένα λειτουργικό και εύκολο στην χρήση περιβάλλον.

Εγκαταστήστε το WordPress Codex Cheatsheet

Know WordPress Version

Ένα απλό extension για να δείτε αν το web site που περιηγήστε βασίζεται στο WordPress καθώς και ποια έκδοση του WordPress χρησιμοποιεί.

Απλά προσθέστε το extension στο Chrome σας και επισκεφθείτε μια ιστοσελίδα που σας ενδιαφέρει. Αν ο ιστότοπος δημιουργήθηκε με WordPress, τότε το εικονίδιο του extension θα μετατραπεί αυτόματα σε εικονίδιο WordPress!

Eν συνεχεία, αν κάνετε κλικ στο εικονίδιο του WordPress, τότε θα εμφανιστούν τα στοιχεία της έκδοσης με μια απλή επισήμανση αν είναι η τελευταία έκδοση ή κάποια παλαιότερη.

Εγκαταστήστε το Know WordPress Version

Aντιμετωπίζετε κάποιο πρόβλημα στο WordPress Web Site σας;

Στείλτε μας αίτημα υποστήριξης και θα ξεκινήσουμε άμεσα να εργαζόμαστε για να το επιλύσουμε